< Terug

React Developer

Omniscale is een full-service bureau voor websites en web-apps. Onze krachten zijn heldere communicatie en inhoudelijke betrokkenheid. Onze kunde ligt in de ontwikkeling van complexe webprojecten. En wij geloven dat open- en eerlijkheid voorwaarden zijn voor prettige processen die leiden tot een optimale dienstverlening.

Vind jij je plek in ons team van collega-ontwikkelaars, waaronder de oprichters? Ben je nieuwsgierig naar de ambities van onze klanten en wil je werken aan technisch schaalbare oplossingen? Voor iedere opdrachtgever ontwikkelen we maatwerk, afgestemd op hun wensen, inclusief de wensen die ze zelf nog niet bedacht hadden. Met jouw technische creativiteit willen we gaan voor weer een leveltje verder!

Wat ga je doen?

Als React Developer bij Omniscale is je werk gevarieerd. Zo werken we aan het webplatform van Bilderberg Hotels. Bouwen we aan de SaaS-oplossing voor een HRM- dienstverlener, en sleutelen we aan de website van James Autoservice, inclusief API- koppelingen voor onder andere het planningsysteem en de occasiondatabase. Verder ontwikkelden we oplossingen voor Vaillant, het UMC Utrecht en Concertgebouw de Doelen.

Je werkzaamheden hoeven zich natuurlijk niet alléén tot React en Javascript te beperken. Onze tech-stack is vrij gevarieerd en bestaat uit onder anderen; Django, Mysql en PostgreSQL, Python, Atomic Design, Pattern Lab, Inverted Triangle CSS-methodiek (ITCSS), (S)CSS, Google Maps, Vanilla JS, en nog veel meer.

Hoe verloopt zo’n project ongeveer? Met de technisch projectleider werk je een plan uit om het project vorm te geven. Soms volstaat een to-do list, vaak vragen projecten om een technisch ontwerp met bijbehorend database-, interactie- en visueel-ontwerp. Vervolgens richt jij je op de ontwikkeling en het realiseren van de technische functionaliteiten. Je hebt regel- maar niet overmatig overleg met de projectleider en het team. Na oplevering van het eindproduct, gaan projecten doorgaans over in onderhouds- en doorontwikkelings-trajecten.

In de regel komen onze projecten via ons eigen netwerk. We hechten dan ook veel waarde aan onze reputatie. We nemen de tijd om te begrijpen wat opdrachtgevers vragen. We verdiepen ons in hun specifieke bedrijfsprocessen om zo een waardevolle gespreks- en ontwikkelingspartner te kunnen zijn. We staan altijd open voor feedback en zijn er trots dat op dat die vrijwel altijd positief is!

Met een team van vijf collega’s die elkaars inbreng waarderen, hebben we weinig behoefte aan hiërarchische management-structuren.

Wat neem je mee?

Je bent een sociale collega en voelt je thuis in een functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Je wilt graag beter worden in je vak, denkt proactief mee en houdt van een goed vakinhoudelijk gesprek.

Daarnaast beschik je over:

Wat bieden we je?

Werken in een relatief klein team aan absoluut uitdagende projecten! Altijd ervaren mensen om je heen, die je met plezier helpen als je daar behoefte aan hebt. En al doende jezelf verder ontwikkelen – én je collega’s wijzer maken. Ons kantoor staat in Den Haag, op loopafstand van Den Haag Centraal en met parkeergelegenheid. We bieden een grote mate van flexibiliteit in planning en werklocatie.

En verder concreet:

Is je interesse gewekt en wil je eens goed kennismaken? Neem contact op met Mark

mark@omniscale.nl